Весна


понеділок, 12 листопада 2012 р.

МОЛОДІЖНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОДЕЛЬ ООН. 10.11.2012р.

У суботу 10 листопада наш ЗМО " КСІМ" плідно попрацював на конференції
 " ПРОТИСТОЯННЯ ПІВНІЧ- ПІВДЕНЬ". Найкращі учні гімназій, ліцеїв та ЗНУ обговорили питання проблем мусульманського світу та військової занрози в Сирії.
Делегати визначили, що  питання протистоянь між владою та опозицією треба вирішувати дипломатичним шляхом, створювати безпольотну зону над Сирією та продовжувати надавати гуманітарну допомогу мирному населенню, біженцям. Головне не допускати  розповсюдження військового конфлікту на територію сусідніх держав.

неділю, 4 листопада 2012 р.

Попереду конференція 10.11.2012 "Протистояння ПІВНІЧ – ПІВДЕНЬ: Зміни в мусульманському суспільстві та наслідки для країн Світу"


Вельмишановні пані та панове! 
Оргкомітет Регіональної конференції старшокласників та студентів «XXII Сесія Генеральної Асамблеї Запорізької молодіжної моделі ООН», до якого входять Недержавна Організація «Регіональна Євро – Атлантична Ліга», Молодіжне об’єднання інтелектуального розвитку «Естонський Клуб», гімназія № 50 м. Запоріжжя, «Клуб сучасної інтелектуальної молоді» (гімназія № 8 м. Запоріжжя) і Управління із зовнішніх зв’язків та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької обласної державної адміністрації, запрошує делегації старшокласників та студентів до участі в молодіжнім заході, що відбудеться в м. Запоріжжя в листопаді 10 числа 2012 року. Початок Урочистого відкриття о 10.00 в актовій залі гімназії № 50 м. Запоріжжя – Штаб-квартири Запорізької молодіжної моделі Організації Об’єднаних Націй (2000 – 2012).  
Головне питання  молодіжного заходу:
Протистояння ПІВНІЧ – ПІВДЕНЬ:
Зміни в мусульманському суспільстві та наслідки для країн Світу
й буде дискутуватись в двох Сесійних Комітетах – 1 (питання безпеки), 4 (політичні питання), – та двох комісіях 3 Сесійного Комітету: 1-ї Комісії (із соціально-гуманітарних питань) і 2-ї Комісії (із соціально-ідеологічної проблематики).
I-й Сесійний Комітет моделі ООН
Питання загрози глобального військового протистояння
1-а Комісія III-го Сесійного Комітету моделі ООН
Поглиблення загрози глобальної соціально-гуманітарної катастрофи
2-а Комісія III-го Сесійного Комітету моделі ООН
Міжцивілізаціні  та міжрелігійні протистояння. Посилення ксенофобії в Світі
IV-й Сесійний Комітет моделі ООН
Питання політичного та військово-політичного протистояння

Специфіка XXII-ї конференції – робота делегатів в двох напрямках: обабіч Генеральної Асамблеї моделі ООН буде працювати молодіжна модель Саміту керівників країн-членів НАТО за темою: 
Вихід сирійського питання за національні кордони Сирії

КСІМ«Клуб сучасної інтелектуальної молоді» та  Гімназія № 8 представлять на конференції: Чеську Республіку, Швейцарію, Угорщину,Йорданію, Саудівську Аравію, Панаму, Ліберію, Кенію, Мексику та Ліван.

весна

весна