Весна


понеділок, 19 вересня 2011 р.

Новий світ: Круглий стіл «Україна і ЄС: від партнерства до асо...

Новий світ: Круглий стіл «Україна і ЄС: від партнерства до асо...: 7 вересня 2011 року в конференц-залі Запорізького обласного центру молоді о 15:30, за адресою: м. ...

Круглий стіл «Україна і ЄС: від партнерства до асоціації, роль молоді в процесах європейської інтеграції України»

-->

7 вересня 2011 року в конференц-залі Запорізького обласного центру молоді о 15:30, за адресою: м. Запоріжжя, вул. Патріотична, буд. 49, відбулося  засідання круглого столу на тему – «Україна і ЄС: від партнерства до асоціації, роль молоді в процесах європейської інтеграції України». Інформаційний захід у форматі дискусії пройшов за ініціативою Центра європейської інформації в м. Запоріжжі, у партнерстві з КУ «Запорізький обласний центр молоді», Громадської ради при Запорізькій ОДА та за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
-->
Головними питаннями круглого столу були: «Що дає Україні інтеграція в Європейський Союз?», «Думка молоді з приводу взаємодії із європейською спільнотою?», «Яка роль в цьому процесі молоді?», «Європейські програми для молоді, які допомагають долучити Україну до співпраці з ЄС». 
Наша ЗМО " КСІМ" від Гімназії №8 прийняла активну участь в обговоренні питань інтеграції. Я і мої активісти Малиш Вікторія та Головецька Маргарита засвідчили , що
--> виховувати єврокультуру і пояснювати, що таке Європейський Союз потрібно ще у школі. За сучасними студентами та школярами наше майбутнє. Так наш клуб приймає активну участь у поширенні євроінтеграційних процесів.

 
-->Приєднуємося до проведення конференцій – Модель ЄС, представляємо інтереси Чеської республіки на Днях Європи та Європараді. Дітей можна зацікавлювати, проводити семінари, тренінги,зустрічі євроклубів які діють в різних освітніх закладах. 
                  Нажаль євроінтеграційна діяльність студентських організацій та шкільних проходить майже окремо. Тому ми пропонуємо об′єднати свої зусилля в напрямку виховання толерантної та дипломатичної молоді.  Частіше проводити зустрічі, акції, круглі столи типу студенти-учням та запрошувати представників різних організацій котрі зможуть поширювати правдиву інформацію про переваги співпраці з ЄС. Багатьом євроклубам треба працювати на грантових засадах, що дозволить розширити свою діяльність, залучити фахівців з потрібних питань та популяризувати євроінтеграційні ідеї.
-->
Кожен учасник круглого столу отримав інформаційний матеріал з питань європейської інтеграції України, у вигляді літератури та друкованих матеріалів. Було цікаво та корисно!

весна

весна